Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Over Warie's Thai Food

Zeer gunstig gelegen op de hoek van de Lijnbaansgracht en Rozengracht, vlakbij de Westerkerk en het Anne Frank huis, vind je Warie’s Thai Food, dat elke dag geopend is en het meest verse Thaise eten biedt in dit deel van de stad.

Met ingang van Queens night 2012 heeft Warie’s een trotse nieuwe eigenaar; Suphawadi ‘Lekkie’ Anorat. Na haar emigratie naar Amsterdam in 2004 werkte Lekkie in verschillende Thaise keukens in de stad.

In deze jaren perfectioneerde ze de kookkunsten die ze in haar vaderland had geleerd. Met de kans om Warie's Thai Food over te nemen, kan ze nu haar passie voor vers bereide en authentieke Thaise gerechten met iedereen delen. In een pretentieloze, open, ontspannen en gezellige omgeving, met een volledig open keukenconcept, bezorgt ze je een heerlijke maaltijd, of die nu ter plekke wordt gegeten of om mee te nemen.

            

Openingstijden

Maandag t/m Donderdag 16:00 - 22:00
Vrijdag en Zaterdag 16:00 - 22:30
Zondag 16:00 - 22:00


X-mas and other special days: please check Facebook.

Warie's Thai Food
Copyright © 2023 Warie's Thai Food
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren